Elektronica, gadgets en musthaves

Zoek jij een interessant en uniek cadeau? Elektronica en gadgets zijn dan de ideale musthaves die je cadeau kunt doen. Veel mensen zijn namelijk fan van de nieuwste snufjes en de meest technische gadgets. Gelukkig zijn er talloze cadeaus die in deze categorie vallen. Grappige USB gadgets zijn daar een goed voorbeeld van. Verder zijn er ook andere high tech gadgets in divers prijscategorieën. Voor ieder budget is er een leuke musthave te vinden.

Gadgets voor in de USB poort

Liefhebbers van techniek hebben allemaal wel een laptop. Een usb cadeautje is dan perfect! Er zijn ontzettend veel verschillende soorten usb gerelateerde cadeautjes. Een voorbeeld hiervan is de usb cup warmer. Dit warmhoudplaatje wordt aangesloten op de USB poort en zorgt ervoor dat jouw koffie of soepje niet koud wordt. Verder kun je bijvoorbeeld kiezen voor een usb koelkast. In dit kleine koelkastje past precies één blikje, dus je cola of biertje zal nooit meer lauw worden terwijl je aan de laptop zit.

Muziekliefhebber? De Sound Hat!

Ben jij fan van muziek en luister je het liefste de hele dag door naar je favoriete bands en artiesten? Dan is de Sound Hat een perfect cadeau. Deze muts bevat een ingebouwde speaker zodat je eenvoudig naar je favoriete muziek kunt luisteren. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor scholieren die naar school moeten fietsen in de winter. Zorg wel dat je de muziek niet te hard zet, want dan hoor je je omgeving niet meer. Deze high tech muts is dus een perfect geschenk!

iPhone ventilator

Zoek jij een leuk high tech cadeau? Dan hebben wij het ideale presentje voor je uitgekozen! Ken je toevallig iemand die vaak met het openbaar vervoer gaat? In de bus en in de trein is het vaak erg warm en dan is het erg handig om een ventilator mee te nemen. Deze zijn vaak groot en lomp. Gelukk

Lees meer...