kantoor gifts

Is je baas jarig? Is je collega jarig maar weet je niet wat je hem of haar cadeau moet doen? Gelukkig zijn er talloze kantoor cadeau ideeën te vinden. Van handige kantoorartikelen tot grappige gadgets die je eenvoudig kunt aansluiten op je pc of die niet zullen misstaan op een bureau. Een dergelijk cadeautje is niet alleen heel erg leuk, maar ook praktisch. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mini koelkastje dat je kunt aansluiten op de usb poort? Er is precies ruimte voor één blikje fris, dus dat is ideaal voor tijdens het werken. Zo zijn er nog talloze andere kantoor geschenken die leuk zijn om te geven en om te krijgen.

USB geschenkjes: altijd leuk en praktisch

Zojuist noemden we de usb koelkast al, maar er zijn ook talloze andere usb gadgets die ideaal zijn op het kantoor. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de toetsenbord stofzuiger, die je ook aansluit op een usb poort. Iedereen weet dat er flink wat kruimels en stof in een toetsenbord zitten. Een dergelijk stofzuigertje is dus onmisbaar wanneer je een hygiënische werkplek wilt creëren. Ook de Cupwarmer is een optie. Met een koelkastje houd je je drankje koel, maar met de cupwarmer houd je je drankje juist warm. Ideaal voor je kopje koffie in de ochtend of het kopje soep in de middag.

Andere kantoor kado's

Heb jij een baas die niet zo into facebook is? Dan zijn de 'like' en 'dislike' stempels helemaal geschikt om hem even flink een hak te zetten. Deze stempels zijn namelijk gemaakt in de stijl van de facebook like button. Verder zijn er grappige muismatten verkrijgbaar, bijvoorbeeld in de vorm van een heus Perzisch tapijt of een X-Ray muismat. Zulke grappige geschenkjes zijn dus zeer geschikt om cadeau te doen aan collega's of de baas. Overigens kun zit je als baas hier ook goed. Je personeel verwacht natuurlijk ieder jaar origineel kerstpakketten. Elders op deze website gaan we daar verder op in.

Een unieke muismat

Wil je een leuk en persoonlijk cadeautje geven? Dan is een persoonlijke muismat een super leuk idee. Er zijn namelijk tal van websites waarop je een eigen design kunt uploaden en vervolgens op een muismat kunt laten plaatsen. Dit kan uiteraard met een simpele foto, maar je kunt ook een grappig

Lees meer...