Geuren voor hem

Parfum is geschikt als geschenk voor praktisch elke gelegenheid. Het is namelijk iets wat elke dag gebruikt . Er zijn talloze verschillende geurtjes via een van de vele online parfumerie sites te vinden, en het is begrijpelijk dat het erg lastig kan zijn om de juiste parfum uit te kiezen. Daarom hebben we enkele handige tips voor je zodat je altijd een juist parfumgeschenk kunt kiezen voor je man, vriend, vader of wie dan ook.

1) Welke categorie parfums?

Parfums zijn veelal in te delen in verschillende groepen. Zo zijn er bijvoorbeeld zware, zoete, fruitige, frisse en lichte parfums. Wanneer je erachter komt in welke categorie zijn huidige parfum valt, dan kun je van daaruit verder zoeken. Zodra je dit namelijk weet, dan kun je kiezen voor een parfum in diezelfde categorie. Een medewerk(st)er van de parfumerie kan je hier vast en zeker bij helpen.

2) Naam van het huidige parfum

Natuurlijk is het nog beter om exact te weten wat hij momenteel draagt of in bezit heeft. Hoe meer informatie hierover, hoe beter. Een medewerk(st)er van de parfumerie kan aan de hand van de parfum een gelijksoortige geur zoeken die wellicht in goede aarde zal vallen bij het feestbeest.

3) Kies een budget

Als je een parfumerie medewerk(st)er zijn of haar gang laat gaan, dan zal er waarschijnlijk een zeer prijzig parfum worden gekozen. Daarom kun je beter meteen aangeven in welke prijsklasse je zoekt.

4) Koop online!

Online parfum kopen via een parfumerie als Online parfumerie shop is veelal goedkoper dan de parfums in de stenen parfumerie. Daarbij kun je ook nog eens eenvoudig online vergelijken, dus dan ben je er zeker van dat je niet te veel betaalt voor je geurtje. Laat je dus eerst informeren en adviseren in de parfumerie en bestel vervolgens online. Vaak wordt de geur de volgende dag al thuisbezorgd, dus dan heb je het ruim voor de verjaardag binnen. Ideaal toch?

Top 10 dames parfum

We kunnen er als vrouwen niet omheen. Overal in de winkels word je gelokt door de mooist uitziende flesjes en de lekkerste geuren van een parfum. Een lekkere damesgeur waarvan je er al een heleboel hebt, maar een extra in je collectie kan natuurlijk geen kwaad. Van een iets zwaardere musk ach

Lees meer...

De top 10 heren parfums

Mannen dragen vraag parfum, dus wanneer je een kado zoekt voor een man, dan is een fles parfum altijd een goed plan. Daarom hebben wij een top 10 samengesteld van de bekendste en populairste herengeuren. Over

Lees meer...