Vermaak en spellen

Er zijn veel cadeaus te verzinnen, maar mocht je helemaal vast zitten dan kun je altijd kiezen voor een leuk spel. Spelletjes zijn namelijk altijd leuk om te geven, want gamen en spellen spelen is iets wat altijd en door praktisch iedereen wordt gedaan. Er zijn veel verschillende spellen verkrijgbaar, van computer spellen tot complete flipperkasten en van gezelschapsspellen zoals mens erger je niet en pokeren tot fun games. Kinderen spelen natuurlijk vaak hele andere spellen dan volwassenen. Er is dus voor iedereen wel een geschikt spel te vinden, of je nu een ware gamer bent of juist een gezelligheidsmens.

Kennisspelletjes en gezelschapsspellen

Wie kent ze niet: de gezellige games die worden gespeeld aan de keukentafel met een drankje en een hapje erbij. Denk hierbij aan triviant, domino en soorgelijke spellen. Andere games in deze categorie zijn bijvoorbeeld monopoly en 'dat had ik moeten weten'. Een dergelijk spelletje wordt zeker gewaardeerd als kado, want het is niet alleen leuk voor het feestbeest, maar ook voor vrienden en familie. Gezellige avonden zijn een garantie wanneer je ervoor kiest om een gezelschapsspel kado te doen! Eventueel kun je nog wat leuke items toevoegen zoals grappige onderzetters, chips schaaltjes of iets anders dat tijdens de spelletjesavond te gebruiken is.

Videogames als cadeautje

Mocht het feestbeest juist meer into online gaming en console gaming zijn, dan kun je deze informatie natuurlijk gebruiken voor een leuk kado. Vooral consolegames zijn voordelig online te bestellen en zelfs tweedehands te kopen in professionele gaming shops. Vaak is dit erg goedkoop en krijg je toch de kwaliteit die je wenst. Dit maakt van een videogame dus een geschikt presentje. Ook kun je iemand toegang geven tot online games die te spelen zijn op je tabled, laptop of pc. Denk hierbij aan betaalde versies van backgammon of bingo. Deze spellen zijn momenteel enorm populair en lenen zich dus uitstekend om te geven als kado.

Toegangscode / Vouchers voor online games

Je zult bij het geven van een kado wellicht niet snel denken aan online spellen. Deze lenen zich natuurlijk niet direct als kado, omdat je ze zo lastig in kunt pakken. Met online games werkt het dan ook net even ietsje anders. Je geeft namelijk geen cd-rom of dvd met het

Lees meer...

Dat had ik moeten weten!

Ben jij op zoek naar een uniek spel dat nog niet iedereen kent? Veel spellen heb je wellicht al tot in den treuren gespeeld en nu ben je wel toe aan iets nieuws. Vind je monopoly een beetje afgezaagd en ga je liever voor iets originelers? Ben je moe van flash games op je tablet zoals Bub

Lees meer...