Wellness cadeau

Ben jij op zoek naar een leuk en verrassend cadeau? Wat dacht je van een wellness cadeau!

Gezond dagje relaxen

Een dagje wellness is niet alleen erg ontspannend maar ook nog eens heel erg gezond! Door de warmte van een sauna daalt je bloeddruk en zetten je bloedvaten uit waardoor je bloed meer ruimte krijgt om te stromen. Ook verbetert het je weerstand waarbij je lichaam gewend raakt aan een plotselinge wisseling van temperaturen. Daarnaast wordt het lichaam door het uitzweten van afvalstoffen van binnen en buiten gereinigd. Omdat je redelijk wat vocht verliest tijdens een bezoekje aan de sauna is het belangrijk om na je bezoek goed te drinken. Een wellness kado is altijd om te ontvangen!

Wellbeing en fitness

Wellness staat voor wellbeing en fitness. Zo komt er nog veel meer bij kijken dan alleen een bezoekje aan de sauna. Het gaat vooral om het geestelijk welzijn waarbij er een gezonde manier van leven en bewegen wordt gehanteerd. Wanneer je een wellness centra bezoekt kan je dus ook kiezen voor een actieve middag waarbij je je lichaam beweging gaat geven. Geef je een wellness kado dan kan ze kiezen uit heel veel activiteiten die met het thema wellbeing en fitness te maken hebben. Kiezen uit ontspanning, inspanning of beide gecombineerd!

Wat kan je doen met een wellness cadeau?

Zo kan je een welness cadeau gebruiken om een dagje te ontspannen en een bezoekje te brengen aan een sauna. De keuze uit verschillende soorten sauna's zal oneindig zijn waarbij iedere sauna weer een andere functie heeft voor het lichaam. Misschien is floaten wel een leuk alternatief voor de sauna. Lig in een licht- en geluidsdichte cabine gevuld met zoutwater en laat je lichaam en geest volledig tot rust komen. Ook kan je ervoor kiezen je juist in te spannen tijdens een spinningsclass of een lesje Hatha yoga. De mogelijkheden met een wellness kado zijn oneindig!